Uutisarkisto

Tilaa oma NEB-tietojättisi!

2021 22 Catalog AnimatedCoverWithPhone41

New England Biolabsin uusi katalogi 2021/22, johon on sisällytetty teknisiä suosituksia, on saapunut painosta. Tilaa omasi lähettämällä viestiä meille (info@bionordika.fi).

Selaa katalogia ja löydä vanhat, hyväksi todetut sekä uudet innovatiiviset NEBin tuotteet. Teknisestä osasta löydät tietoa, miten maksimoida tuotteen suorituskyky, teknisiä vinkkejä, apuja vian etsitään ja paljon muuta!

Katalogi sisältää minikatsauksia, jotka käsittelevät erilaisia tieteellisiä, ympäristö- sekä humanitaarisia aiheita. Tällä kertaa NEB on omistanut katalogin perustajalleen Donald G. Comb:lle ja keskittyy minikatsauksissa hänelle tärkeisiin asioihin.

NEB:n katalogi herää eloon NEB AR -sovelluksen avulla. Lataa sovellus Apple® App Storesta tai Google Play ™ -sovelluksesta ja skannaa kuvakkeet löytääksesi videoita, opetusohjelmia ja mukaansa tempaavia kokemuksia!

Lisäksi jokainen sovelluskohtainen luku sisältää:

  • Johdannon kyseiseen NEB-tuoteryhmään
  • Yleiskatsauksen ja menetelmän havainnollisen visualisoinnin
  • Tuotteen kuvauksen sekä valintaoppaan

Katalogin välistä löydät myös NEBin restriktioentsyymi-julisteen. Ripusta juliste seinälle ja saat helposti tarkistettua restriktioentsyymien tiedot. Huomaa myös, että NEB on siirtymässä eläinvapaaseen puskuriin ja jatkossa puskurit sisältävät BSA:n sijaan rekombinanttipohjaista albumiinia.

Tilaa oma katalogisi ja uppoudu laadukkaiden tuotteiden maailmaan!

cell immuno instruments custom