Uutisarkisto

Cell Signaling Technology -seminaarit Helsingissä ja Tampereella 1.10. - 2.10.2018

Järjestämme immunofluoresenssiin ja virtaussytometriaan keskittyvät seminaarit yhdessä CST:n kanssa lokakuun alussa Helsingissä ja Tampereella. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tänäkin vuonna ”Vuoden vasta-ainetoimittajaksi(CiteAb) vallittu Cell Signaling Technology on tunnettu laadukkaista vasta-aineistaan, jotka testataan ja validoidaan äärimmäisen tarkasti. CST myös validoi kaikki vasta-aineensa menetelmäkohtaisesti erikseen ja antaa vasta-aineilleen toimivuustakuun. 

Seminaarien vieraileva puhuja on Mathias Holpert (PhD.). Mathias on CST:lla tekninen asiantuntija neurotieteiden, epigenetiikan ja metabolian aloilla sekä immunofluoresenssi- ja viratussytometriatekniikoista. Seminaarit keskittyvät kahteen mielenkiintoiseen tekniikkaan: immunofluoresenssiin ja virtaussytometriaan.


Seminaariaikataulu
- Maanantai 1.10. 9:00 - 11:00 Helsinki (Biomedicum, Meilahti)
- Tiistai 2.10. 9:00 - 11:00 Tampere (Arvo)
- Tiistai 2.10. 14:00 - 16:00 Helsinki (Biocenter 2, Viikki)

Jokainen tapahtuma on jaettu kahteen (45 min) istuntoon. Osallistua voit molempiin tai vain toiseen osioon. Pidämme 15 min tauon seminaarien välissä, jolloin on aikaa lyhyelle keskustelulle ja pidemmälle keskustelulle on varattu aikaa toisen seminaarin jälkeen. Tarjoamme seminaareissa pientä purtavaa, joten pyydämme ilmoittamaan mahdollisista allergioista rekisteröitymisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Voit rekisteröityä sähköpostilla  perjantaihin 28.9. asti. Klikkaa lisätietoa tapahtumasta tästä tai tuotepäälliköltämme Juholta. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ole nopea!

Tervetuloa!

Immunofluorescence
cell immuno instruments custom