buchi
Büchin laboratoriomittakaavan Rotavapor® -pyöröhaihduttajat


Büchi kehitti pyöröhaihduttajan vuonna 1957. On kulunut yli 50 vuotta, mutta alkuperäinen idea ei ole muuttunut. Tekniikka tosin on kehittynyt huimasti kuluneina vuosina tarjoten lukemattomia vaihtoehtoja erilaisiin tislauksiin. Uusi mullistava 300-sarjan mallisto lanseerattiin syksyllä 2015. Kurkkaa video Büchin uutuudesta Youtubesta.


Rotiskuva 1


Nykyaikaisella pyöröhaihduttajalla voidaan ohjata hyvin tarkasti tislausolosuhteita. Büchin mallistossa voidaan vakuumin ja lämpöhauteen lisäksi ohjata jäähdyttäjää, joka viimeistelee optimaaliset tislausolosuhteet ja varmistaa riittävän jäähdytyksen. Koko prosessin automatisointi onnistuu helposti, ja tislauksen eri vaiheita on mahdollista seurata livenä kännykän sovelluksella. 

Rotiskuva 2


Büchi on jakanut laboratoriomittakaavan pyöröhaihduttajansa kahteen eri kategoriaan.

R-300 tarjoaa eniten liikkumavaraa eri optioiden välillä ja uusimman tekniikan tuomat edut. R-300 on markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin pyöröhaihduttaja. Kun tähän yhdistetään vielä hiljainen vakuumipumppu V-300 ja digitaalinen vakuumikontrolleri I-300, saadaan aikaiseksi täydellinen haihdutuskokonaisuus. 

R-100 on puolestaan perus rotavapori rajoitetuilla valintamahdollisuuksilla. Laitteeseen on kuitenkin liitettävissä esim. vakuumikontrollerit suoraan runkoon kiinni, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta. Suosittu paketti sisältää rotavaporin R-100, vakuumikontrollerin I-100, vakuumipumpun V-100 sekä chillerin F-100. 

Molemmat rotavaporit ovat taattua sveitsiläistä Büchi-laatua, joka kestää käytössä vuosikausia.

Käy tutustumassa myös Büchin vakuumipumppuihin, vakuumikontrollereihin ja jäähdyttäviin vesikiertohauteisiin.  
Rotiskuva 3

Lisätietoja antaa Vesa-Pekka Vilja
cell immuno instruments custom