• Webshop registration
 • TrueVIEW
 • LyoPrimeLuna NEB
 • NEB Expressions Fall 2022
 • Anaspec SensoLyte assay kits
 • QuickCoomassie
 • NanoDrop Eight
 • FGF2 G3 web banner 1200
 • Lonza auttaa huipulle

VirTis SPScLogo 
VirTis
Edustamme SP Scientificin tuotteista nyt Genevacin sentrifugaalihaihduttimien lisäksi myös VirTis kylmäkuivaimia. 
Valikoimasta löytyy tuotteita yksinkertaisista pöytämalleista pilot- ja tuotantoluokan laitteisiin, myös kliiniseen käyttöön soveltuvia, 21 CFR –kriteerit täyttäviä lyofilisaattoreita.


VirtisKylmäkuivaus / lyofilisointi
Kylmäkuivaus tai lyofilisointi tarkoittaa prosessia, jossa vettä tai ylipäänsä liuotinta poistetaan jäädytetystä tuotteesta vakuumissa, jolloin jää muuttuu suoraan kiinteästä muodosta kaasumaiseksi. Prosesessissa on kolme erillistä vaihetta: jäätyminen, primäärinen kuivuminen (sublimaatio) ja sekundaarinen kuivuminen (desorptio).
Lyofilisoinnin etuja ovat mm.
 • Kuivattu jauhe säilyy stabiilina, jopa huoneenlämmössä
 • Veden poistaminen ilman ylimääräistä tuotteen lämpökäsittelyä
 • Nesteen käsittelyn helppous, yksinkertaistaa aseptista käsittelyä
 • Kuivattu tuote on helposti ja nopeasti liuotettavissa uudelleen                                                                                                                                                        

BTK BTK - Bench Top K –mallisto

 BTK-sarjan pöytämallit muodostavat monipuolisen laiteperheen. Malliston kolme jäähdytinkokoa, 3, 8 ja 9 litraa ja jäähdyttimen minimilämpötila
-55°C - -105°C mahdollistavat erilaisten liuottimien ja näytetyyppien käytön. Laitteeseen voi valita akryylisen tai ruostumattomasta teräksestä
tehdyn rumpumanifoldin, johon voidaan yhdistää lämmitettävät hyllyt. Orgaanisille liuottimille soveltuva teräksinen pystymanifoldi optimoi
kiinnitettävien pulllojen määrän. VirTiksen valikoimissa on myös laadukkaat, manifoldeihin pikakiinnityksellä sopivat lasipullot.
AdvantageAdVantage–mallisto


AdVantage-sarjan mallit ovat pöydälle sopivia, ja soveltuvat kylmäkuivaamiseen sekä hyllyiltä että pulloista. AdVantage Plus –sarjan laitteen ominaisuudet vastaavat pilot-luokan laitteita, joten tarvittaessa pilot- tai tuotantoluokan mittakaavaan siirtyminen helpottuu.
Vakuumipumput ja lisävarusteet
Jokaiselle lyofilisaattorille annetaan suositus sopivasta vakuumipumpusta. Ylitehokasta pumppua on turha hankkia kompensoimaan lyofilisaattorin vuotoa, mikä yleisimmin johtuu manifoldien vuotavista venttiileistä. VirTiksellä on panostettu venttiilien kehitykseen, Quik-Seal™ –venttiilit ovat varmatoimisia ja käteviä käytössä vähentäen tarvetta investoida turhan tehokkaaseen vakuumipumppuun. Manifoldiin pikakiinnityksellä yhdistettäviä lasipulloja on saatavilla jopa 2 litran kokoisina. Pullot voidaan valita nylon-turvapinnoituksella ja ne ovat täysin autoklavoitavia. Silikonikorkkeihin saa vaihdettavat filtterit ja tiivisteet .    
BSBBSB jäädyttävä haude

Jäädyttävän hauteen käyttäminen nopeuttaa kylmäkuivaukseen kuluvaa aikaa. Pulloja pyöritetään hauteessa lähes vaakatasossa samalla jäähdyttäen lämpötilaa -70°C:een, jolloin lyofilisoitavan liuottimen pinta-ala maksimoidaan.
Cylidrical coating 
 

Conical coating


Lisätietoja antaa Hanna Laiho.
cell immuno instruments custom