• bioslide
  • bionordika banneri1
  • bionordika banneri2
  • bionordika banneri3
tecan

Freedom EVO ulkonäköä on päivitetty. Uuden vuoden myötä tuttu Tecan Fredom EVO on saanut uuden värityksen.
Uusi väritys on päivitetty kaikkiin Freedom EVO malleihin.


Freedom EVO New Design
  


MCA 384-käsiFreedom EVO robottimalleihin 100, 150 ja 200. Suomeenkin jo yhteen laitteeseen toimitettu 96-kanavainen MCA-pipetointikäsi (Multi Channel Arm) sai jatkoa kun kertakäyttö- tai kiinteitä kärkiä käyttävästä 384 MCA:sta. Laiterungossa voi 384 MCA-käden lisäksi olla kaksi muuta kättä tarjoten vapausasteita ja kapasiteettia moneen tarpeeseen
 
               MCA384                                                            DSC0006

Jo aiemmin Freedom EVO laitesukupolvi täydentyi toisella pipetointikädella. Joustavan laiterungon monipuolisuus ja avoimuus korostuvat toisen mahdollisen pipetointikäden myötä. Uudessa Freedom EVO2:ssa voi olla kahden nesteenkäsittelykäden lisäksi kolmas käsi esim. kuoppalevyjen käsittelyyn.
Robotin kapasiteetti ja monimuotoisuus lisääntyvät oleellisesti, kun molemmat kädet voidaan konfiguroida kanavakohtaisesti esimerkiksi kertakäyttökärjille, työskentelemään pienien tilavuuksien kanssa tai pipetoimaan 1536- levylle. Toinen pipetointikäsi voi pipetoida pelkästään PCR-tuotteita, toisen tehdessä esim. DNA-eristystä. Taas yksi vapausaste enemmän.
Yhtä tyypillistä Tecaneille on päivitettävyys, skaalattavuus ja avoimuus. Tecanin kohdalla kaikkia ominaisuuksia ei tarvitse hankkia laitetilauksen yhteydessä. Toinen pipetointikäsi, kuten myös robottikäsi, on päivitettävissä ja lisättävissä Freedom EVO2-laiterunkoon laboratoriossanne. Tämä joustavuus takaa investoinnin turvallisuuden myös muuttuvien tarpeiden yllättäessä. Näiden vahvojen Tecan-ominaisuuksien puolesta puhuu n. 50 Suomen pienillä markkinoilla käytössä olevaa pipetointirobottia.
 Freedom EVO2 mallit ovat, kuten edeltäjänsä, saatavana neljässä eri koossa; 75, 100, 150 ja 200. Mallimerkintä kertoo samalla laitteen leveyden. 

Rakenna oma robottisi tästä>>

Lisätietoja Tecan automaatiosta antaa Tom Rontu
cell immuno instruments custom