• Webshop registration
  • TrueVIEW
  • NEB Expressions Spring 21
  • Lonza auttaa huipulle
  • NEBCatalog 2021 22
GTI


GTI on korkealaatuisiin vakiovalotuotteisiin erikoistunut päämiehemme. Valokaapit, valaisutasot, valopöydät, paneelit ja konsolit tarjoavat ensiluokkaisen valolaadun ja standardoidun katseluympäristön. Eri valonlähdevaihtoehtoja on useita.Olemme myös toteuttaneet monia asiakaskohtaisesti räätälöityjä projekteja. GTI:ntuotteet tukevat laitteilla tapahtuvaa värimittausta.
Muun muuassa paperi- ja graafisen teollisuuden tarpeisiin olemme räätälöineet valokaappeja valonlähteen intensiteetin säädöllä sekä päivänvalolle että UV-lampulle. Näin mm. fluoresoivien ainesosien havainnointi helpottuu ja paranee.

                                  Katselukaappi                                  valopöytä1

Valokaapit täydentävät värimittarilla tehtävää värin määritystä. Jotta tuotteelle voidaan asettaa hyväksyttävät toleranssit värimuutosten suhteen, täytyy havainnointiympäristön olla olosuhteiltaan stabiili ja neutraali. Sen tulee lisäksi tarjota valikoima vaihtoehtoisia valonlähteitä D65 tai D50 päivänvalosta hehkulamppuun ja lukuisiin loisteputkivaihtoehtoihin.

Lisätietoja antaa Mikko Kamila


PS. GTI:n CRD (Color Rendition Demonstrator, kuva alla) on oiva apuväline, kun haluat demonstroida miltä identtiset kuvat, printit tai näytteet näyttävät kolmen eri valonlähteen alla. Valonlähteinä päivänvalolamppu, perinteinen loisteputkilamppu ja hehkulamppu.                    Katselukaapitcell immuno instruments custom